HORISONTTI – PHOTO EXHIBITION AT HELSINKI BOAT SHOW 7.–16.2.2014

The HORISONTTI-group consisting of Finnish marine photographers exhibit sea and sailing photographs at the Helsinki Boat show 2014. Below information in Finnish.

Suomalaisten venekuvaajien HORISONTTI-ryhmä esittää Helsingin venenäyttelyssä 2014
meri- ja purjehdusaiheisia valokuvia.

Suurikokoiset kuvat ovat Messukeskuksen Eteläisen sisäänkäynnin aulassa, lasigalleriassa. Tämän vuoden teemana on Meri ja Purjeet.

Meri on haastava ja vaikea kuvauskohde. Se esitetään usein myrskyävänä ja raivoisana. Enimmäkseen meri on kuitenkin rauhallinen ja leppoisa. Näyttelyssä on esillä meren kumpikin muoto.

Purjeet ja veneet ovat merimaiseman olennainen osa. Purjehtiminen ei saastuta, ei lisää ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta ja energiaa purjeilla liikkumiseen riittää.

HORISONTTI-ryhmän tavoitteena on tarjota kuvia kaikille purjehduksen ja veneilyn sidosryhmille ja lisätä kiinnostusta purjehdusta kohtaan.

Valokuvanäyttely on osa kokonaisuutta, johon kuuluu 15.2. iltapäivällä Klassikkosymposium venenäyttelyssä ja illalla Helsingin keskustassa valokuvien huutokauppa ja iltajuhla.

Valokuvanäyttelyn kuvat huutokaupataan klo 18.00 alkaen Nordea Private Bankingin tiloissa Rautatalon toisessa kerroksessa, Alvar Aallon kuuluisalla Piazzalla. Osoite on Keskuskatu 3.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet sekä symposiumista että iltajuhlasta löytyy Helsingfors Segelsällskapin sivuilla www.hss-segel.fi. Huutokaupan tuotosta käytetään 20 % Suomen Olympiapurjehduksen hyväksi.

Näyttely avoinna: 8.–16. helmikuuta 2014 venenäyttelyn aukioloaikoina.

Kuvaajat:
HANNU BASK, ESKO KILPI, ERIK LÄHTEENMÄKI, SAMI PITKÄNEN, PETRI PORKOLA, LEIF ROSAS, JORMA RAUTAPÄÄ , TANI SIMBERG